Bitter Plus Oultre

 37,00

De traditionele Spritz, minder bekend als Bitter, in onze eigen kleuren. Een bittertje dat u zal verrassen en waar u niet zonder kunt!

1 op voorraad

Dit product

In detail

Een aperitieflikeur gemaakt van de infusie van bittere planten, onze bitter is de tweede creatie van onze distilleerderij. Bitter wordt ook gemaakt door een eersteklas ambachtelijke producent en is de perfecte begeleiding van mousserende wijnen om cocktails te verkrijgen die barsten van smaak.

Een 100% natuurlijk Belgisch bittertje.

Het kleine broertje van de Gin de Binche, de bitter is ook 100% Belgisch handgemaakt, en alleen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Dit type alcohol komt oorspronkelijk uit Venetië en is nog steeds in de carnavalswereld (de roodachtige kleur van de drank en het blauw van het logo zijn een verwijzing naar de Italiaanse stad).

Slechts zes weken na zijn creatie werd hij beloond met een bronzen medaille in New York, in de categorie “aperitief” waarin een groot aantal moeilijk te vergelijken producten samenkomen, maar hij overtuigt door zijn unieke smaak. Het werd bekroond met goud op het wereldconcours in Brussel.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.
 10,00

Proefdoos

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.
 21,00

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.

Cart
  • No products in the cart.