Bertinchamps Triple Barrique

Bertinchamps Triple Barrique

 9,50

Ontdek Bertinchamps Barrique, een uitzonderlijk elegante tripel ale, 12 maanden gerijpt in eiken vaten die de prestigieuze Belgische Uil whisky hebben gehuisvest. Deze creatie van de Brasserie de Bertinchamps is een symbool van brouwersprestatieniveau en elke slok is een luxueuze en geraffineerde ervaring.

28 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek het summum van ambachtelijk brouwen met Bertinchamps Triple Barrique, de nieuwe trots van de Brasserie de Bertinchamps in Gembloux. Dit Tripel bier, elegant gerijpt gedurende 12 maanden in eiken vaten geïmpregneerd met de prestigieuze whisky van de Belgische distilleerderij Belgian Owl, belichaamt uitmuntendheid en verfijning.

Kenmerken van Bertinchamps Barrique :

Gerijpt in eiken vaten: Deze prestigieuze tripel ale heeft gerijpt in eiken vaten die eerder gevuld werden met de wereldberoemde Belgische Uil whisky. Het resultaat is een delicate harmonie tussen de houtachtige noten van het vat en de moutige kenmerken van het bier, waardoor een boeiende zintuiglijke ervaring ontstaat.
Aromatische complexiteit: Bertinchamps Barrique verleidt het gehemelte met een waaier aan smaken, van vanille- en kruidenaroma’s van het hout tot subtiele toetsen van rijp fruit, met een onvergelijkbare diepte en complexiteit.
Brouwkundig prestige: Bertinchamps Barrique wordt beschouwd als de parel aan de kroon van de Bertinchamps Brouwerij en vertegenwoordigt het summum van brouwersvakmanschap. Elke fles is een genummerd kunstwerk, een bewijs van ons streven naar kwaliteit en authenticiteit.
Beperkte hoeveelheid: Er zijn minder dan 6.000 eenheden van dit bier geproduceerd. Het lijdt geen twijfel dat het snel een zeldzaam goed zal worden.
Dompel jezelf onder in een onvergetelijke smaakervaring door Bertinchamps Barrique te bestellen via onze e-commercesite. Verwen jezelf met dit meesterwerk van de brouwerij, een symbool van ons brouwerserfgoed en onze passie voor innovatie. Verhoog je degustatiemomenten met dit uitzonderlijke bier dat het perfecte huwelijk belichaamt tussen Belgische traditie en hedendaagse durf.

Water, gerstemout, hop, gist.

Dit product bevat gerstemout.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu