Bertinchamps Triple Barrique

Bertinchamps Triple Barrique

 9,50

Ontdek Bertinchamps Barrique, een uitzonderlijk elegante tripel ale, 12 maanden gerijpt in eiken vaten die de prestigieuze Belgische Uil whisky hebben gehuisvest. Deze creatie van de Brasserie de Bertinchamps is een symbool van brouwersprestatieniveau en elke slok is een luxueuze en geraffineerde ervaring.

40 op voorraad

Dit product

In detail

Ontdek het summum van ambachtelijk brouwen met Bertinchamps Triple Barrique, de nieuwe trots van de Brasserie de Bertinchamps in Gembloux. Dit Tripel bier, elegant gerijpt gedurende 12 maanden in eiken vaten geïmpregneerd met de prestigieuze whisky van de Belgische distilleerderij Belgian Owl, belichaamt uitmuntendheid en verfijning.

Kenmerken van Bertinchamps Barrique :

Gerijpt in eiken vaten: Deze prestigieuze tripel ale heeft gerijpt in eiken vaten die eerder gevuld werden met de wereldberoemde Belgische Uil whisky. Het resultaat is een delicate harmonie tussen de houtachtige noten van het vat en de moutige kenmerken van het bier, waardoor een boeiende zintuiglijke ervaring ontstaat.
Aromatische complexiteit: Bertinchamps Barrique verleidt het gehemelte met een waaier aan smaken, van vanille- en kruidenaroma’s van het hout tot subtiele toetsen van rijp fruit, met een onvergelijkbare diepte en complexiteit.
Brouwkundig prestige: Bertinchamps Barrique wordt beschouwd als de parel aan de kroon van de Bertinchamps Brouwerij en vertegenwoordigt het summum van brouwersvakmanschap. Elke fles is een genummerd kunstwerk, een bewijs van ons streven naar kwaliteit en authenticiteit.
Beperkte hoeveelheid: Er zijn minder dan 6.000 eenheden van dit bier geproduceerd. Het lijdt geen twijfel dat het snel een zeldzaam goed zal worden.
Dompel jezelf onder in een onvergetelijke smaakervaring door Bertinchamps Barrique te bestellen via onze e-commercesite. Verwen jezelf met dit meesterwerk van de brouwerij, een symbool van ons brouwerserfgoed en onze passie voor innovatie. Verhoog je degustatiemomenten met dit uitzonderlijke bier dat het perfecte huwelijk belichaamt tussen Belgische traditie en hedendaagse durf.

Water, gerstemout, hop, gist.

Dit product bevat gerstemout.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00