Afterwork en terrasse Gudule

Afterwork en Terrasse – Gudule

 14,90

Dompel jezelf onder in de verfijnde elegantie van Afterwork en Terrasse, een witte wijn die uitzonderlijk geproduceerd en gebotteld wordt in Brussel door het prestigieuze bedrijf Gudule, gevestigd in Laken. Proef de essentie van Belgische gezelligheid in elke slok, exclusief verkrijgbaar op onze online site, waar de charme van de hoofdstad in elk glas doorstroomt.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Welkom in de betoverende wereld van Afterwork en Terrasse, een uitzonderlijke witte wijn uit het hart van Brussel, zorgvuldig gemaakt door het gerenommeerde bedrijf Gudule uit Laken. Deze boeiende drank belichaamt de essentie van de Belgische wijnbouwkunst, een combinatie van traditionele knowhow met een modern tintje.

De wijnstokken, gestreeld door het unieke klimaat van de streek, produceren druiven van onvergelijkbare kwaliteit. Afterwork en Terrasse mengt op harmonieuze wijze drie prestigieuze druivenvariëteiten: Sauvignon Blanc met zijn levendige, fruitige aroma’s, Melon de Bourgogne met zijn kenmerkende minerale elegantie, terwijl Gewurztraminer bloemige en kruidige toetsen toevoegt, waardoor een onvergelijkbare symfonie van smaken ontstaat.

Gudule, hoeder van het Brussels oenologisch erfgoed, transformeert deze vruchten met passie in een witte wijn van zeldzame elegantie, die de rijkdom van het terroir en de authenticiteit van de streek weerspiegelt.

Afterwork en Terrasse, meer dan zomaar een wijn, is een uitnodiging om te ontspannen na een drukke dag. De naam roept de speciale momenten op die worden gedeeld met vrienden op een terras vol gelach en vrolijke gesprekken.

Laat je verleiden door de delicate frisheid van deze drank, met zijn bloemige en fruitige noten versterkt door het talent van de ambachtslieden van Gudule. Elke slok zal je meevoeren naar een onvergetelijke zintuiglijke ervaring en je een moment van pure gelukzaligheid bieden terwijl de Brusselse zon ondergaat.

Sauvignon Gris, Melon de Bourgogne, Gewürztraminer.

Dit product bevat sulfieten.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu