Cuisses de canards confites

Gekonfijte eendenbout – 2 stuks

 12,50

De eendenbouten worden gekruid en een paar uur in eendenvet gestoofd voordat ze worden gesteriliseerd.

5 op voorraad

Dit product

In detail

De eendenbouten worden gekruid en een paar uur in eendenvet gestoofd voordat ze worden gesteriliseerd.

Om de gekonfijte eendenbouten te eten, verwarm je ze gewoon opnieuw in het eendenvet op een laag vuur in een pan met een deksel of in de oven in een schaal bedekt met aluminiumfolie om het vlees mals te houden.

Eendenpoten, eendenvet, zout, tijm.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60