Truffes au chocolat noir

Truffels – Zwarte chocolade uit Haïti

 7,00

Ontdek het toppunt van chocoladeplezier met ons 100g zakje Haïtiaanse donkere chocoladetruffels, vakkundig gemaakt door Chocolaterie Kako in Gembloux, die een unieke gastronomische ervaring bieden dankzij de authenticiteit van Haïtiaanse cacao.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Ontdek het summum van verwennerij met ons Sachet Haïtiaanse Truffels in Donkere Chocolade, een smakelijk kunstwerk dat met passie werd vervaardigd door de gerenommeerde Chocolaterie Kako, gevestigd in het hart van Gembloux. Dit weelderige zakje van 100 g biedt je een verfijnde smaakervaring met pure chocolade uit Haïti, bekend om zijn unieke karakter en intense aroma’s.

Productkenmerken:

Haïtiaanse pure chocolade: Dompel jezelf onder in de authenticiteit van Haïtiaanse cacao, bekend om zijn diepe noten en complexe smaken, waardoor elke truffel een onvergetelijke chocolade-ervaring geeft.
Zak van 100 g: Ontdek perfectie in elke hap met onze royale zak truffels, ideaal geproportioneerd om lang van te genieten of om te delen bij speciale gelegenheden.
Chocolaterie Kako: Chocolaterie Kako in Gembloux staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en zet een traditie van kwaliteit voort door elke truffel met zorg en expertise te vervaardigen.
Lokaal vakmanschap: Steun lokaal talent door te kiezen voor dit product van Chocolaterie Kako, een bedrijf dat geworteld is in de gemeenschap van Gembloux en toegewijd is aan de uitmuntendheid van de chocolademakerij.
Waarom kiezen voor de Haïtiaanse donkere chocoladetruffels van Chocolaterie Kako?

Ontsnapping voor fijnproevers: Laat je bij elke proeverij meevoeren naar de cacaoplantages van Haïti, een zintuiglijke escapade die je zintuigen zal prikkelen.
Artisanale kwaliteit: Elke truffel is vakkundig vervaardigd, van de selectie van de ingrediënten tot de nauwgezette uitvoering, en biedt ongeëvenaarde kwaliteit in elke fase van het proces.
Exclusief geschenk: Geef een weelderig geschenk met onze truffels, verpakt in een elegant zakje, de perfecte uitdrukking van genegenheid en verfijning.
Een zonde van luxe: Het huwelijk van pure chocolade uit Haïti en de chocoladekunst van Chocolaterie Kako creëert een zonde van luxe om zonder terughoudendheid van te genieten.
Laat je verleiden:

Voeg een vleugje verfijning toe aan je momenten van genot met ons 100g zakje Haïtiaanse donkere chocoladetruffels van Chocolaterie Kako. Bestel nu en dompel jezelf onder in een uitzonderlijke chocolade-ervaring, die de authenticiteit van Haïtiaanse cacao combineert met het vakmanschap van Gembloux. Met elke truffel wacht je een gastronomische reis.

Donkere chocolade (cacaoboter, Haïtiaanse cacaomassa, rietsuiker), rietsuiker, cacaoboter, boter (melk), voor cacao, vanillezout.

Dit product bevat lactose.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60