Pomelo

 10,00

Pomelo hot sauce wordt gemaakt van de beste grapefruitsoort, de Pomelo. Kracht 8/10

5 op voorraad

Dit product

In detail

Pomelo hot sauce wordt gemaakt van de beste grapefruitsoort, de Pomelo.

Paul is niet alleen een beïnvloeder, hij is eigenlijk een van de beste koks van Brussel, misschien zelfs de meest creatieve.
We hebben twee jaar geleden samen een proefmarteling gedaan, helemaal aan het begin van SWET (toen het nog niet legaal was en lang voordat het op instagram explodeerde), toen zijn restaurant (La Guingette in de stad) net als alle andere gesloten was tijdens de lockdown.

Op dat moment begon hij net zijn dagelijkse recepten te filmen om de tijd te doden, en het project wekte zijn nieuwsgierigheid; hij wilde alles proberen.
Dus sindsdien zijn we maatjes geworden en hebben we het vaak gehad over een collab, zonder dat we daar ooit de tijd voor hebben gevonden.

Begin januari kwam hij bij ons langs om samen wat saus te maken, nou ja, met het fruit dat we bij de hand hadden: pomelo’s, grapefruits, granaatappels, lokale appels en carolina reapers van de laatste oogst van 2022.

Het resultaat is een zeer frisse, pittige saus die speelt met een goed gekaderde bitterheid, krachtig maar niet overdreven: een evenwichtige saus die lijkt op zijn keuken en tegelijkertijd onze relatie met de seizoenen perfect belichaamt.

Kracht 8/10

Appels, Grapefruit Pomelo, Witte azijn, Granaatappel, Carolina Reaper gele peper, Suiker, Guérande zout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85