Pomelo

 10,00

Pomelo hot sauce wordt gemaakt van de beste grapefruitsoort, de Pomelo. Kracht 8/10

4 op voorraad

Dit product

In detail

Pomelo hot sauce wordt gemaakt van de beste grapefruitsoort, de Pomelo.

Paul is niet alleen een beïnvloeder, hij is eigenlijk een van de beste koks van Brussel, misschien zelfs de meest creatieve.
We hebben twee jaar geleden samen een proefmarteling gedaan, helemaal aan het begin van SWET (toen het nog niet legaal was en lang voordat het op instagram explodeerde), toen zijn restaurant (La Guingette in de stad) net als alle andere gesloten was tijdens de lockdown.

Op dat moment begon hij net zijn dagelijkse recepten te filmen om de tijd te doden, en het project wekte zijn nieuwsgierigheid; hij wilde alles proberen.
Dus sindsdien zijn we maatjes geworden en hebben we het vaak gehad over een collab, zonder dat we daar ooit de tijd voor hebben gevonden.

Begin januari kwam hij bij ons langs om samen wat saus te maken, nou ja, met het fruit dat we bij de hand hadden: pomelo’s, grapefruits, granaatappels, lokale appels en carolina reapers van de laatste oogst van 2022.

Het resultaat is een zeer frisse, pittige saus die speelt met een goed gekaderde bitterheid, krachtig maar niet overdreven: een evenwichtige saus die lijkt op zijn keuken en tegelijkertijd onze relatie met de seizoenen perfect belichaamt.

Kracht 8/10

Appels, Grapefruit Pomelo, Witte azijn, Granaatappel, Carolina Reaper gele peper, Suiker, Guérande zout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu