La Bonespéreuse

 35,00

Bonespéreuse is een kruidenlikeur waarvan het voorouderlijke recept afkomstig is van de abdij van Bonne-Espérance in de Binchstreek.

1 op voorraad

Dit product

In detail

Bonespéreuse is het resultaat van een maceratie van planten in de traditie van de grote abdijlikeuren. Engelwortel, een van onze geheime planten, is een must op de vlaktes van de Abdij van Goede Hoop. In de Middeleeuwen noemden artsen het de wortel van de Heilige Geest. Het zou magische eigenschappen hebben tegen vele ziekten.

Bonespéreuse kan worden gedronken als digestief, in cocktails, gekoeld of op kamertemperatuur.

Door dit product te kopen, draagt u bij tot het onderhoud en behoud van de beschermde site van de Abdij van Bonne Esperance (in Henegouwen – België).

Een deel van de winst wordt gedoneerd aan de sitebeheerder.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.