La Bonespéreuse

 35,00

Bonespéreuse is een kruidenlikeur waarvan het voorouderlijke recept afkomstig is van de abdij van Bonne-Espérance in de Binchstreek.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Bonespéreuse is het resultaat van een maceratie van planten in de traditie van de grote abdijlikeuren. Engelwortel, een van onze geheime planten, is een must op de vlaktes van de Abdij van Goede Hoop. In de Middeleeuwen noemden artsen het de wortel van de Heilige Geest. Het zou magische eigenschappen hebben tegen vele ziekten.

Bonespéreuse kan worden gedronken als digestief, in cocktails, gekoeld of op kamertemperatuur.

Door dit product te kopen, draagt u bij tot het onderhoud en behoud van de beschermde site van de Abdij van Bonne Esperance (in Henegouwen – België).

Een deel van de winst wordt gedoneerd aan de sitebeheerder.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Eende Terrine met Sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel

Met de eendenterrine met sinaasappel van Ferme de la Sauvenière wordt elke proefervaring een bijzonder moment, gekenmerkt door authenticiteit en rijke smaken. Verwen jezelf met dit uitzonderlijke product en deel een stukje van ons terroir met elke hap.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.