Haute Gastronomie Geschenkdoos

 120,00

Ontdek onze weelderige Haute Gastronomie geschenkdoos!

Dit product

In detail

Ontdek onze weelderige Haute Gastronomie geschenkdoos! Een uitgelezen assortiment verfijnde en heerlijke producten, zorgvuldig geselecteerd om de smaakpapillen van fijnproevers en liefhebbers van lekker eten te verwennen.

In deze luxueuze doos vind je een kostbare fles Perle de Wallonie van Domaine du Chenoy, een wijn die de essentie van de streek belichaamt. Proef deze uitzonderlijke nectar, de vrucht van een rijk terroir en eeuwenoude knowhow.

Bij deze parel hebben we een zakje knapperige pinda’s gedaan, perfect voor een kleine gastronomische pauze. Bovendien passen twee zakjes crackers van Clarembeau harmonieus bij de tapenades van Aux Vraies Saveurs, voor een smaakexplosie bij elke hap.

Voor de liefhebbers van foie gras bevat onze doos een grote pot uitzonderlijke artisanale foie gras van Ferme de la Sauvenière. Een culinaire ervaring die je bij elke hap meeneemt naar het hart van de Franse traditie. Het gaat perfect samen met de uien- en frambozenconfituur, ook geproduceerd door Ferme de la Sauvenière.

De doos zou niet compleet zijn zonder de Ardense worst, geproduceerd door de gerenommeerde slagerij Antoine Muller. Deze authentieke worst nodigt uit tot gezelligheid en eenvoudige genoegens.

Bij deze heerlijke gerechten serveren we een pakje chips met tijm en rozemarijn, een subtiele combinatie van smaken die het geheel perfect aanvult.

Geniet tot slot van de exquise orangettes van de Kako chocoladefabriek, een ware liefdesverklaring aan het huwelijk tussen chocolade en sinaasappel. En voor een vleugje Belgische traditie kun je genieten van een zakje fruitige cuberdons die je jeugdherinneringen zullen doen ontwaken.

Al deze gastronomische schatten worden gepresenteerd in een elegante geschenkverpakking die de magie van Kerstmis oproept en perfect onder de boom past. Geef “Saveurs de Wallonie” aan je geliefden of aan jezelf, voor een uitzonderlijke smaakervaring die de culinaire rijkdom van Wallonië viert. Deze geschenkdoos is veel meer dan een eenvoudig geschenk, het is een uitnodiging om te ontdekken, te delen en te genieten.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Miel baies roses

Roze Bessen Honing

Verkregen uit de nectar van Schinus terebinthifolius planten, waardoor de honing een peperige, bloemige noot krijgt. Dit zijn wilde peperplanten met heerlijk eetbaar fruit.
 5,30 7,50
Miel Eucalyptus

Eucalyptushoning

Eucalyptushoning heeft een unieke smaak, met een frisse, muntsmaak die goed past bij warme dranken of infusies.
 7,90 8,35