Haute Gastronomie Geschenkdoos

 120,00

Geef het cadeau van Haute Gastronomie, inclusief een fles Perle de Wallonie van Domaine du Chenoy, delicatessen zoals ambachtelijke foie gras, Ardense worst, chips met tijm en rozemarijn, orangettes van de Kako chocoladefabriek, en nog veel meer, allemaal gepresenteerd in een feestelijk pakket ideaal voor de feestdagen.

Dit product

In detail

Ontdek onze weelderige Haute Gastronomie geschenkdoos! Een uitgelezen assortiment verfijnde en heerlijke producten, zorgvuldig geselecteerd om de smaakpapillen van fijnproevers en liefhebbers van lekker eten te verwennen.

In deze luxueuze doos vind je een kostbare fles Perle de Wallonie van Domaine du Chenoy, een wijn die de essentie van de streek belichaamt. Proef deze uitzonderlijke nectar, de vrucht van een rijk terroir en eeuwenoude knowhow.

Bij deze parel hebben we een zakje knapperige pinda’s gedaan, perfect voor een kleine gastronomische pauze. Bovendien passen twee zakjes crackers van Clarembeau harmonieus bij de tapenades van Aux Vraies Saveurs, voor een smaakexplosie bij elke hap.

Voor de liefhebbers van foie gras bevat onze doos een grote pot uitzonderlijke artisanale foie gras van Ferme de la Sauvenière. Een culinaire ervaring die je bij elke hap meeneemt naar het hart van de Franse traditie. Het gaat perfect samen met de uien- en frambozenconfituur, ook geproduceerd door Ferme de la Sauvenière.

De doos zou niet compleet zijn zonder de Ardense worst, geproduceerd door de gerenommeerde slagerij Antoine Muller. Deze authentieke worst nodigt uit tot gezelligheid en eenvoudige genoegens.

Bij deze heerlijke gerechten serveren we een pakje chips met tijm en rozemarijn, een subtiele combinatie van smaken die het geheel perfect aanvult.

Geniet tot slot van de exquise orangettes van de Kako chocoladefabriek, een ware liefdesverklaring aan het huwelijk tussen chocolade en sinaasappel. En voor een vleugje Belgische traditie kun je genieten van een zakje fruitige cuberdons die je jeugdherinneringen zullen doen ontwaken.

Al deze gastronomische schatten worden gepresenteerd in een elegante geschenkverpakking die de magie van Kerstmis oproept en perfect onder de boom past. Geef “Saveurs de Wallonie” aan je geliefden of aan jezelf, voor een uitzonderlijke smaakervaring die de culinaire rijkdom van Wallonië viert. Deze geschenkdoos is veel meer dan een eenvoudig geschenk, het is een uitnodiging om te ontdekken, te delen en te genieten.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.
 10,00

Proefdoos

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.
 21,00
Cart
  • No products in the cart.