Coffret cadeau gourmand van belmade

Geschenkdoos by Belmade

 50,00

De gastronomische geschenkdoos van Belmade bij uitstek.

Dit product

In detail

De Gourmand by Belmade Geschenkdoos is een statement van verfijning en kwaliteit. De uiterst luxueuze verpakking zal op het eerste gezicht verleiden en een onvergetelijke indruk nalaten op de ontvanger.

Binnenin vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van uitzonderlijke Belgische gastronomische producten. Een fles Perles de Wallonie, van het prestigieuze Domaine du Chenoy, zal je zintuigen prikkelen met zijn delicate bruis.

De heerlijke orangettes, omhuld met prachtige pure chocolade, worden met liefde bereid door de Kako chocoladefabriek, een instituut dat eigendom is van de beroemde banketbakker Clarembeau. Elke hap is een onvergelijkbare smaakreis.

Cashewnoten geroosterd en gekruid door Stéphane, van het kleine bedrijf Aux Vraies Saveurs dat gespecialiseerd is in aperitiefproducten, voegen een knapperige, hartige noot toe aan deze uitzonderlijke doos.

Het zakje dragonnets, ontworpen door Elise van het jonge opkomende bedrijf Verogi, nodigt je uit om een unieke en verrassende smaak te ontdekken, een bewijs van de Belgische gastronomische creativiteit.

Als kroon op de ervaring voegt een selectie heerlijke cuberdons uit de streek van Luik een zoete, authentieke toets toe die je meteen meevoert naar de ziel van België.

De Gourmand by Belmade Geschenkdoos is veel meer dan een eenvoudig geschenk, het is een viering van de culinaire schatten van België en een eerbetoon aan de gastronomische levenskunst. Geef het aan je geliefden of aan jezelf en ontdek de uitmuntendheid van de Belgische gastronomie, met passie samengebracht in één enkele doos.

Deze doos bestaat uit:

  • Een fles Perle de Wallonie Blanc Brut van Domaine du Chenoy
  • Een zakje orangette van de chocoladefabriek Kako
  • Een pot tapenade van Aux Vraies Saveurs
  • Een zakje cuberdon met een fruitige mix van Belmade
  • Een zakje drakenvrouw van Verogi
  • Een subliem luxe geschenkdoos van Belmade
Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Miel baies roses

Roze Bessen Honing

Verkregen uit de nectar van Schinus terebinthifolius planten, waardoor de honing een peperige, bloemige noot krijgt. Dit zijn wilde peperplanten met heerlijk eetbaar fruit.
 5,30 7,50
Miel Eucalyptus

Eucalyptushoning

Eucalyptushoning heeft een unieke smaak, met een frisse, muntsmaak die goed past bij warme dranken of infusies.
 7,90 8,35