truite à l'huile d'olive

Forel in olijfolie

 5,60

Dit broodbeleg, zorgvuldig bereid met forel die gekweekt wordt in het kristalheldere water van de Luikse regio, belichaamt het perfecte huwelijk tussen de versheid van lokale ingrediënten en de subtiele rijkdom van extra olijfolie van eerste persing.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Dit broodbeleg, zorgvuldig bereid met forel die gekweekt wordt in het kristalheldere water van de Luikse regio, belichaamt het perfecte huwelijk tussen de versheid van lokale ingrediënten en de subtiele rijkdom van extra olijfolie van eerste persing. Elk potje heeft een romige textuur en een delicate smaak die doen denken aan de voorouderlijke knowhow van de viskwekerij.

Proef de harmonieuze samensmelting van natuurlijke smaken in dit broodbeleg, ideaal om je gastronomische momenten te begeleiden. Of het nu voor een aperitief met vrienden is of om je favoriete recepten te verrijken, deze uitzonderlijke creatie zal een vleugje elegantie en verfijning aan je tafel toevoegen.

Dankzij Belmade is winkelen eenvoudig en veilig. Bestel nu uw potje forelpasta met olijfolie en laat u verleiden door deze authentieke culinaire lekkernij, terwijl u de lokale producenten in de regio Luik steunt.

Truite (vis), olijfolie (10%), citroensap (sulfieten), aardappelzetmeel, zeezout.

Dit product bevat vis en sulfieten.

Ook te ontdekken

Jalapeno Madmax

Jalapeños MadMax

Deze pepers groeien oorspronkelijk in Mexico en staan bekend om hun heerlijke smaak en gemiddelde hitte. Ze zijn zo lekker dat je ze zo uit het potje kunt eten (probeer het maar eens!).
 9,10
MadMax Mild

MadMax milde olie

De milde versie van Madmax. Minder MAD maar meer smaak met precies de juiste hoeveelheid pit.
 19,95