Zwarte bessen crème

 16,40

Le Prunellier is een 100% natuurlijke crème van zwarte bessen. Het recept komt voort uit een familietraditie en het fruit wordt rechtstreeks uit hun boomgaard geplukt en uitsluitend geleverd door lokale biologische producenten.

5 op voorraad

Dit product

In detail

Le Prunellier is een 100% natuurlijke crème van zwarte bessen. Het recept komt voort uit een familietraditie en het fruit wordt rechtstreeks uit hun boomgaard geplukt en uitsluitend geleverd door lokale biologische producenten.

Het maken van Crème de Cassis vergt tijd en geduld. Handgeplukte bessen, delicate vermaling, langzame maceratie, manuele filtering, enz. Het proeven van deze “nectar” is dan ook een evenement op zich, zoals elk aperitief zou moeten zijn. Daarom verkopen wij dit product niet in grote flessen, zoals die in de supermarkt. Eenmaal geopend belanden deze grote flessen vaak achter in een kast waar ze stof vergaren omdat de kwaliteit van de crème na verloop van tijd afneemt. Een verspilling, lijkt ons. Wij kozen daarom voor een fles van 200 ml. Afhankelijk van de gulheid van de hand die de vloeistof inschenkt, kunt u met deze formule 15 tot 20 Kirs of Kirs royaux/bretons en een cocktail serveren voor een kleine bijeenkomst.

Zwarte bessen, suiker, water.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pommeraie appel en perensap

Appel & perensap – 1L

Ontdek La Pommeraie Artisanal Apple & Pear Juice, een authentieke smaakervaring geteeld in het hart van de regio Gembloux door La Pommeraie. Dit sap, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde appels en peren, is het resultaat van een traditioneel productieproces dat kwaliteit en versheid garandeert bij elke slok.
 3,90
Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu