Proefdoos

 21,00

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.

Dit product

In detail

Begin uw gastronomische reis met onze Fusillis, een artisanale pasta van uitzonderlijke kwaliteit. Hun perfecte textuur en authentieke smaak doen denken aan de Waalse regio.

Ontdek daarna onze zak Cuberdon met fruitige melange, een essentieel Belgisch snoepje dat zowel mals als geurig is en de fruitige smaken van onze streek oproept.

Duik in het Waalse Middellandse Zeegebied met onze Tapenade, met liefde bereid door Aux Vraies Saveurs. Dit mengsel van olijven, olijfolie en kruiden brengt je meteen naar de Waalse zon.

Clarembeau’s Crackers voegen een knapperige, delicate noot toe aan je smaakreis en bieden de perfecte textuur voor bij de tapenade of ander beleg naar keuze.

Onze zorgvuldig bereide reglette de Pâte de Fruit is een explosie van fruitige smaken in de mond. Elke hap is een feest van het fruit uit onze streek.

Om je dorst te lessen, probeer Ose bruiswater, geproduceerd door de Brasserie de Bertinchamps in samenwerking met jonge chef Martin Volkaerts, verkozen tot beste jonge chef van het jaar 2022. Dit verfrissende en innovatieve drankje weerspiegelt de creativiteit van Wallonië op gastronomisch gebied.

Le Coffret Gourmand Le Tour de Wallonie is veel meer dan een degustatie, het is een culinair avontuur dat je meeneemt op een ontdekkingsreis naar de authentieke smaken van onze streek. Geef het jezelf of een geliefde cadeau voor een onvergetelijke smaakreis door het hart van Wallonië. Bestel nu en begin aan het culinaire avontuur van je leven!

Deze box bestaat uit:

  • Een zakje Fusillis van Verogi
  • Een zakje cuberdon met een fruitig mengsel van Belmade
  • Een tapenade van Aux Vraies Saveurs
  • Een zak crackers van de zoetwarenfabriek Clarembeau
  • Een reepje fruitgelei van de zoetwarenfabriek Clarembeau
  • Een fles water geproduceerde mousserende wijn van Ose van brouwerij Bertinchamps
Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Pâté au sirop de liège Be Apéro

Paté met Luikse stroop

Een heerlijke paté met kurksiroop om van te genieten als aperitief of op heerlijk boerenbrood.
 4,90 7,90
Tartinable de boulet liégeois be apero

Gespreide Boulet Liégeois

Herontdek de “boulet liégeois” met dit aperitiefbeleg.
 4,90 7,90