Melkchocolade en hazelnootpasta

Melkchocolade en hazelnootpasta

 6,90

Ontdek Clarembeau’s chocoladepasta: een heerlijke mix van Peruaanse melkchocolade en hazelnoten, handgemaakt door een familiebedrijf in Gembloux.

7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Organische chocolade uit Peru (lichte rietsuiker, Peruaanse cacaopasta 24%, volle melkpoeder, cacaoboter, vanille-extract uit Madagaskar), zonnebloemolie, suiker, praliné (hazelnoten & suiker).

Dit product bevat melk en hazelnoten.

Ook te ontdekken

Orangettes Nao Chocolate Noir de Sao Tomé

Donkere chocolade sinaasappels

Artisanale Belgische Orangettes met Bean to Bar pure chocolade. Elegantie, natuurlijkheid & intensiteit getekend Nao.
 9,50
Tagliatelle aux oeufs de Eggusto

Tagliatelle met verse eieren

Ontdek Eggusto Fresh Egg Tagliatelle, een artisanale pasta gemaakt in België met verse eieren en Italiaanse harde tarwe. Licht en lekker, de perfecte aanvulling op je favoriete sauzen!
 5,90 11,50
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina