Melkchocoladetablet met stukjes speculaas

 3,70

Smeltende melkchocolade, verrijkt met knapperige stukjes speculaas: een royale en hartverwarmende Belgische reep om zonder mate van te genieten.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, speculaas Sylvain Speculoos 7% (boekweitmeel, rietsuiker, boter (melk), aardappelzetmeel, eieren, melk, speculaaskruiden, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, zout), boekweit, speculaaskruiden 1,5% (kaneel, nootmuskaat, gember, anijs, vanille), vanille, cacao: 37% min.

Dit product bevat melk en eieren.

Kan sporen van noten, soja, sesam en gluten bevatten.

Ook te ontdekken

Pâte d'ail noir banzail

Zwarte knoflookpasta

Belgische biologische zwarte knoflookpasta: een subtiele combinatie van umami-zoetheid en balsamico-rijkdom, klaar om te smeren.
 7,20
Bulbes d'ail noir fermenté 6 mois Banzail

Zwarte knoflookbollen (2 stuks)

Zwarte knoflookbol, 6 maanden gefermenteerd: milde, zoete en umami-smaak, rijk aan antioxidanten en gezondheidsvoordelen.
 12,00