Honing & Propolis

 16,00

Ontdek Honing & Propolis en zijn vele helende eigenschappen.

6 op voorraad

Dit product

In detail

Dit bijenproduct wordt gebruikt tegen verkoudheid, griep of neusverkoudheid.
Het unieke mengsel van lindehoning en propolis. Propolis helpt ademhalingsziekten en infecties te voorkomen en te genezen. Honing bevat sporen van vitaminen, mineralen, elektrolyten, enzymen, aminozuren en flavonoïden. Deze voedingsstoffen zijn gekoppeld aan antibacteriële, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Propolis heeft veel therapeutische eigenschappen (antiseptisch, antibacterieel en antioxidant) dankzij het gehalte aan flavonoïden (met name pinocembrine, galangine en pinobanksine).

Honing is altijd bekend geweest om zijn antibacteriële, genezende en therapeutische eigenschappen. Het is de nectar van bloemen die door bijen wordt verzameld.

Propolis is een harsachtige stof die door bijen wordt verzameld en een antiseptische, antibacteriële en antioxiderende werking heeft.

Gebruikstips:

– 1 theelepel per dag als preventieve maatregel
– 2 theelepels per dag als kuur

Natuurlijke honing uit de bijenkasten van Beelgium (99%), propolis uit de bijenkasten van Beelgium (1%),
Flavonoïden, mineralen (ijzer, calcium, zink, koper, mangaan), vitaminen (C, E, B-groep).

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00