Lapin à la gueuze Be Apero

Konijnenspread met geuze

 5,50 8,90

Herontdek konijn in een geuze saus met deze spread voor op toast als aperitief of op een goed brood.

Dit product

In detail

Konijn à la gueuze, een Belgisch gastronomisch genot, vindt zijn oorsprong in de provincie Henegouwen. Dit traditionele recept combineert het malse vlees van konijn met de zuurheid van het emblematische gueuzebier uit de streek, en voegt er een vleugje zoetigheid aan toe met pruimen. Het is een heerlijke combinatie die je smaakpapillen meevoert naar de authenticiteit van Henegouwen.

konijn (20%), varkensvlees, gueuze (orge, tarwe, 20%), ui, pruim, bruine suiker, aardappelzetmeel, mosterd, olijfolie, gevogeltebouillon, kruiden.

Gluten, mosterd

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60