Pears for Tears

 7,90

Een pittige saus die perfect past bij al uw gerechten. Warmte 7/10

7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Deze saus is ontworpen als aanvulling op een klassiek Noord-Europees gerecht zoals pot-au-feu, Waterloo, blanquette de veau of zelfs een eenvoudige aardappelpuree of milde kaas zoals Brie, en voegt een goede dosis hitte toe zonder de smaak te verstoren zoals een meer traditionele hete saus.

Lokale biologische peren, rode uien, knoflook en appelcider, gecombineerd met verse Habanero pepers en een zeer subtiel mengsel van kruiden.

Warmte 7/10

 

Peren, ciderazijn, Habanero peper, rode uien, bronwater, citroen, knoflook, bruine suiker, Guérande zout, kruiden.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60