Ose – Sprankelend Water met Mandarijn & Hop

 1,70

Een sprankelend water met mandarijn- en hoparoma, gecreëerd door Marc-Edouard Humblet en Martin Volkaerts, chef-kok van restaurant Amandier.

24 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Craft water bedacht door Marc-Edouard Humblet, de zoon van de brouwer van de Bertinchamps brouwerij, en Martin Volkaerts, chef-kok van het Restaurant l’Amandier in Genval en onlangs verkozen tot “Jonge Waalse Chef van het Jaar 2021” door de beroemde Gault&Millau gids.

Dit jonge en sprankelende partnerschap biedt u een water dat is bewerkt als een gerecht… De presentatie, de neus, de mix van smaken en de kruiding zijn allemaal gedefinieerd om u een echte smaakervaring te bieden.

Advies van Martin: Om gekoeld van te genieten en vergezeld van mandarijnenschil.

Dit Ose bruiswater is zeer verfrissend en de smaak is subtiel uitgebalanceerd. Een traktatie voor de smaakpapillen, om op elk moment van de dag van te genieten.

Sprankelend water, natuurlijk mandarijnenextract, Belgische hop, kinine, suiker, citroenzuur.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60
Truite crème moutarde

Room-mosterd forel

Duik in een oceaan van exquise smaken met onze forelspread met room en mosterd, een ambachtelijke creatie die de delicatesse van zorgvuldig gekweekte forel fijn combineert met de rijke romigheid van room en de levendigheid van mosterd.
 5,60