Droge worst met zwarte knoflook

 1,60

Een heerlijke droge worst met zwarte knoflook.

Uitverkocht

Dit product

In detail

De droge worst met zwarte knoflook van Boucherie Antoine Muller wordt volledig met de hand gemaakt in Vresse-sur-Semois, een typisch dorpje in de Belgische Ardennen.

Deze droge worst heeft een zwarte knoflooksmaak die aan het eind voelbaar is. Geproduceerd in een formaat van 50 gram, is het perfect voor een kleine gastronomische snack. De kwaliteit van het vlees dat voor deze worst wordt gebruikt, is duidelijk vanaf de eerste hap. Dit is een product dat echt de knowhow van onze Ardense slagers benadrukt en dat de heerlijke reputatie van onze gezouten vleeswaren heeft gemaakt.

De productie vindt plaats elke maandag. Bestellingen van producten van Antoine-Muller worden aan het eind van de week volgend op de bestelling geleverd om de kwaliteit van het product te garanderen.

Varkensvlees (60%), rundvlees, zout, kruiden, fermenten, rietsuiker, hazelnoten, fibrisol, natuurlijke darmen.

Dit product bevat noten.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60