eclat de chcolat au lait amandes caramélisées et fleur de sel

Chips van melkchocolade, gekarameliseerde amandelen & Fleur de sel

 6,50

Heerlijke uitbarstingen van melkchocoladerepen, gekarameliseerde amandelen en fleur de sel.

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Dit product

In detail

Heerlijke uitbarstingen van melkchocoladerepen, gekarameliseerde amandelen en fleur de sel.

Kako is het nieuwe merk van de beroemde koekjesfabriek Clarembeau uit Gemblout. Al hun producten zijn biologisch gecertificeerd en worden gemaakt met de expertise van een authentieke Belgische chocolatier.

Melkchocolade (75%) (cacaomassa, rietsuiker, cacaoboter, volle melkpoeder), gekarameliseerde amandelen (25%) (amandelen, rietsuiker, glucose), fleur de sel.

Dit product kan sporen van noten en zuivelproducten bevatten.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60