Jam van uien en frambozen wordt op traditionele wijze gemaakt op de boerderij en is perfect voor bij foie gras.
4 op voorraad (kan nabesteld worden)
Dit product
In detail
Beschrijving
Ingrédients
Allergenen
Beschrijving
De uien-frambozenjam wordt met de hand gemaakt op de boerderij, met verse uien en frambozen.
Ferme de la Sauvenière is een eendenboerderij met vrije uitloop. Ze zijn gevestigd in Florennes in de regio Namen. Ze maken alle producten van hun eendenboerderij zelf, met hun eigen hoogwaardige knowhow. Ferme de la Sauvenière is een van de laatste overblijvende producenten van traditionele foie gras in België.
Ingrédients
Uien, suiker, citroen, framboos, appelpectine.
Allergenen
Ce produit ne contient aucun allergène.
Ook te ontdekken
Terrine van eend met sinaasappel
Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.