Deze ambachtelijke pastis bevat 8 natuurlijke kruiden en specerijen. Hij wordt gemaakt tijdens een langzame maceratie met botanische stoffen zoals zoethout en echte groene anijs, waarvan u de aroma’s al bij de eerste slok ontdekt.
1 op voorraad (kan nabesteld worden)
Dit product
In detail
Beschrijving
Ingrédients
Allergenen
Beschrijving
Deze ambachtelijke pastis bevat 8 natuurlijke kruiden en specerijen. Hij wordt gemaakt tijdens een langzame maceratie met botanische middelen zoals zoethout en echte groene anijs, waarvan u de aroma’s al bij de eerste slok opmerkt.
Ingrédients
Allergenen
Ce produit ne contient aucun allergène.
Ook te ontdekken
Terrine van eend met sinaasappel
Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.