Cookies chocolat noir fleur de sel de Cokoa

Koekjes Donkere Chocolade Fleur de Sel

 6,50

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

Maison Cokoa werd opgericht door Anaïs Gaudemer, die met passie delicate en innovatieve gebakjes creëert met de gevoeligheid van een landschapsarchitect en de technische vaardigheden van een patissier.

Het respect voor de producten, de waarde van het werk en de liefde voor dit beroep tekenen een zoet universum waarin de delicatesse van de smaken en de creativiteit centraal staan.

Dit product bevat bloem (gluten), boter (lactose), pure chocolade (24%) (cacaomassa (53%), suiker, suiker cacaoboter, lecithine van soja,natuurlijk vanillearoma), bruine suiker, witte suiker en fleur de sel (0,4%).

Dit product bevat gluten, lactose en soja. Dit product kan sporen van eieren, noten en sesam bevatten.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60