Een bruiswater op smaak gebracht met citroen en gember, gecreëerd door Marc-Edouard Humblet en de beroemde chef Martin Volkaerts.
11 op voorraad (kan nabesteld worden)
Dit product
In detail
Beschrijving
Ingrédients
Allergenen
Beschrijving
Craft water bedacht door Marc-Edouard Humblet, de zoon van de brouwer van de Bertinchamps brouwerij, en Martin Volkaerts, chef-kok van het Restaurant l’Amandier in Genval en onlangs verkozen tot “Jonge Waalse Chef van het Jaar 2021” door de beroemde Gault&Millau gids.
Dit jonge en sprankelende partnerschap biedt u een water dat is bewerkt als een gerecht… De presentatie, de neus, de mix van smaken en de kruiding zijn allemaal gedefinieerd om u een echte smaakervaring te bieden.
Advies van Martin: Om gekoeld te drinken met citroenschil.
Ingrédients
Sprankelend water, natuurlijke extracten van amalfi citroen, natuurlijk extract van gember, kinine, suiker, citroenzuur.
Allergenen
Ce produit ne contient aucun allergène.
Ook te ontdekken
Terrine van eend met sinaasappel
Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.