Gastronomical Tonic

 1,60

Een tonic ontwikkeld met de hulp van chef Sang Hoon Degeimbre met hints van gember en citroen amalfi.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Een tonicum ontwikkeld met de hulp van chef Sang Hoon Degeimbre, de beroemde tweesterrenchef van het restaurant L’Air du Temps. Deze tonic onderscheidt zich door toetsen van gember en amalfi citroen. Het geeft een lichte toets aan uw cocktails en kan ook alleen worden gedronken.

Koolzuurhoudend water, suiker, citroenzuur, citroenextract, gemberextract, natuurlijke aroma’s, kinine.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Terrine de canard à l'orange

Terrine van eend met sinaasappel

Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
 6,00
Truite au piment d'espelette

Forel met Espelettepeper

Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.
 5,60