Verogi oeuillet pasta is de eerste Belgische pasta gemaakt zonder gluten en alleen van meel en water.
6 op voorraad
Dit product
In detail
Beschrijving
Ingrédients
Allergenen
Beschrijving
De pasta van Oeuillet Verogi wordt gemaakt van tarwe van de boerderij van zijn ouders in Yves-Gomezée. Het is slechts een paar honderd meter van de plaats waar de grondstof wordt geoogst tot de plaats waar deze wordt verwerkt. Elise maalt haar eigen tarwe om zeker te zijn van de kwaliteit van haar grondstof. Alle pasta is glutenvrij en eivrij.
Deze pasta’s zijn een perfecte begeleiding van uw soepen en kunnen zelfs in saus worden gegeten!
Ingrédients
Harde witte tarwe, water.
Allergenen
Ce produit ne contient aucun allergène.
Ook te ontdekken
Terrine van eend met sinaasappel
Terrine van eend met sinaasappel is gemaakt met eendenvlees en een vleugje sinaasappelschil.
Liefhebbers van exquise smaken zullen blij zijn met de Espelette chilli forelpasta, een subtiele en smakelijke creatie die de versheid van zorgvuldig gekweekte forel perfect combineert met de betoverende hitte van Espelette chili.