Reizen naar Californië

 4,85

Ontdek de smaken van Californië in een chocoladereep.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Benoit’s Chocolate Adventures in California is een heerlijke melkchocoladereep (44%) die je meeneemt naar Californië met zijn heerlijke smaak van bloedsinaasappel, gembersnippers en geroosterde pistachenoten.

De mooiste wandelroute op aarde. Wilde sporen, vlaktes en bergen over te steken om de grootsheid van de Amerikaanse droom te ervaren. Ik voel de warme wind op mijn gezicht, de geur van het sap van de reusachtige sequoia’s en het gedreun van de beekjes.

Mijn hart huivert nog steeds bij het zien van bizons, beren die fruit van een appelboom plukken of wolven die rennen
de graslanden van Yellowstone. Ik zie mezelf lopen in de zinderende hitte van Death Valley, onder een zon die mijn ambitie zal proberen te tarten. Ik kijk nu terug op dit pad en een innerlijk vuur wakkert mijn visie en optimisme weer aan.

Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want tijdens deze reis voelde ik de inspiratie, de creatieve adem en het doorzettingsvermogen die alles mogelijk maken voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaoboter, magere melkpoeder, geroosterde pistachenoten (9,4%), gembersnippers (8%), cacaomassa, natuurlijk bloedsinaasappelaroma, natuurlijk vanillearoma.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00