Reizen naar Californië

 4,85

Ontdek de smaken van Californië in een chocoladereep.

6 op voorraad

Dit product

In detail

Benoit’s Chocolate Adventures in California is een heerlijke melkchocoladereep (44%) die je meeneemt naar Californië met zijn heerlijke smaak van bloedsinaasappel, gembersnippers en geroosterde pistachenoten.

De mooiste wandelroute op aarde. Wilde sporen, vlaktes en bergen over te steken om de grootsheid van de Amerikaanse droom te ervaren. Ik voel de warme wind op mijn gezicht, de geur van het sap van de reusachtige sequoia’s en het gedreun van de beekjes.

Mijn hart huivert nog steeds bij het zien van bizons, beren die fruit van een appelboom plukken of wolven die rennen
de graslanden van Yellowstone. Ik zie mezelf lopen in de zinderende hitte van Death Valley, onder een zon die mijn ambitie zal proberen te tarten. Ik kijk nu terug op dit pad en een innerlijk vuur wakkert mijn visie en optimisme weer aan.

Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want tijdens deze reis voelde ik de inspiratie, de creatieve adem en het doorzettingsvermogen die alles mogelijk maken voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaoboter, magere melkpoeder, geroosterde pistachenoten (9,4%), gembersnippers (8%), cacaomassa, natuurlijk bloedsinaasappelaroma, natuurlijk vanillearoma.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

sachet oeufs de pâques

Paasei zakje

Een heerlijke mix van pure chocolade, melkchocolade praline en melkchocolade & Quinoa paaseitjes
 7,00
Cookies chocolat noir fleur de sel de Cokoa

Koekjes Donkere Chocolade Fleur de Sel

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

 6,50
Cart
  • No products in the cart.