Reizen naar Vietnam

 4,85

Ontdek de smaken van Vietnam in een chocoladereep.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Benoit’s Chocolate Adventures in Vietnam (44%) melkchocoladereep met Yuzu, Cacao Nibs en Chips neemt je mee naar Vietnam.

Zen is not vogue, it is a way of life. Rijstvelden zover het oog reikt! Wat een organisatie, wat een pracht! Na een paar kilometer rijden met de Vespa, breng ik de nacht door in dit kleine dorpje in de bergen. Hier maakt de wind niet hetzelfde geluid, de zuivere donkere nacht wiegt de ziel. Er is iets in dit land dat nergens anders op aarde bestaat, als een geur van harmonie, een poëzie van betekenis. Mensen accepteren elkaar, luisteren naar elkaar, delen, ongeacht hun overtuigingen. En het eten, wow ik was bijna vergeten dat je zo goed kan eten.

Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want op deze reis voelde ik de zuiverheid, intensiteit en finesse die alles mogelijk maken voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker boter de cacao, poeder van melk magere melk, pure chocoladechips 72% (15%) (cacaomassa, rietsuiker, cacaoboter, cacaopoeder, natuurlijk vanillearoma), cacaobonen (7,1%), cacaomassa, natuurlijk yuzu-aroma, natuurlijk vanillearoma.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.
 10,00

Proefdoos

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.
 21,00
Cart
  • No products in the cart.