Reizen naar Costa Rica

 4,85

Ontdek de smaken van Costa Rica in een chocoladereep.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Benoit’s Chocolate Adventures in Costa Rica donkere chocoladereep (72%) met karamel, koffie en pecannoten zal niet teleurstellen.

Avontuur is echt overal.

Nog steeds gestrand in het midden van nergens! We zouden de Arenal vulkaan beklimmen en de motor van de bus begaf het. Laten we zeggen dat het de prijs is om een bezienswaardigheid van Costa Rica te bezoeken, en het is een goed souvenir. En het uitzicht op het regenwoud is geweldig!

De rijkdom van het landschap van het land is fascinerend! We zijn nog niet eens aangekomen in het Corcovado National Park en ik voel me al net Indiana Jones! Als we geluk hebben, zien we misschien zelfs jachtluipaarden. Ik hoor de bus weer vertrekken, ik ben ongeduldig om deze wonderen van dichtbij te gaan bekijken. Weer onderweg!

Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want op deze reis heb ik de kracht, het geduld en de vrijgevigheid gevoeld die alles mogelijk maakt voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaomassa, cacaoboter, pecannoten (14%), karamel (13%) (rietsuiker, volle melkpoeder, boter, glucosestroop), magere cacaopoeder, gemalen koffie, natuurlijk vanillearoma.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00