Reizen naar Costa Rica

 4,85

Ontdek de smaken van Costa Rica in een chocoladereep.

2 op voorraad

Dit product

In detail

Benoit’s Chocolate Adventures in Costa Rica donkere chocoladereep (72%) met karamel, koffie en pecannoten zal niet teleurstellen.

Avontuur is echt overal.

Nog steeds gestrand in het midden van nergens! We zouden de Arenal vulkaan beklimmen en de motor van de bus begaf het. Laten we zeggen dat het de prijs is om een bezienswaardigheid van Costa Rica te bezoeken, en het is een goed souvenir. En het uitzicht op het regenwoud is geweldig!

De rijkdom van het landschap van het land is fascinerend! We zijn nog niet eens aangekomen in het Corcovado National Park en ik voel me al net Indiana Jones! Als we geluk hebben, zien we misschien zelfs jachtluipaarden. Ik hoor de bus weer vertrekken, ik ben ongeduldig om deze wonderen van dichtbij te gaan bekijken. Weer onderweg!

Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want op deze reis heb ik de kracht, het geduld en de vrijgevigheid gevoeld die alles mogelijk maakt voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaomassa, cacaoboter, pecannoten (14%), karamel (13%) (rietsuiker, volle melkpoeder, boter, glucosestroop), magere cacaopoeder, gemalen koffie, natuurlijk vanillearoma.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.
 10,00

Proefdoos

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.
 21,00
Cart
  • No products in the cart.