Reizen naar Madagaskar

 4,85

Ontdek de smaken van Madagaskar in een chocoladereep.

3 op voorraad

Dit product

In detail

De chocoladereep Benoit’s Chocolate Adventures in Madagaskar (72%) zal u verrukken met zijn heerlijke vanillesmaak en macadamianoten.

Antananarivo, het “dorp van duizenden”. Een stad omgeven door oceanen, bloemen, planten, dieren en reusachtige bomen. Naast alles om me heen, voel ik me alsof ik
klein, vooral voor deze ongelooflijke baobabs!
Het is echt op dit soort plaatsen dat men begrijpt waarom we spreken van weelderige natuur. En dat is nog niet eens het meest bijzondere! De mensen hier zijn zo vriendelijk en gastvrij! Ik had nooit gedacht dat ik zoveel glimlachen zou zien in een land waar het leven zo hard kan zijn.

In Madagaskar zit het grootste plezier in de meest oprechte gebaren. Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want tijdens deze reis voelde ik de eenvoud en het gevoel van delen dat alles mogelijk maakt voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaomassa, gekarameliseerde macadamisa-noten (20%), cacaoboter, mager cacaopoeder en vanillearoma’s.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

sachet oeufs de pâques

Paasei zakje

Een heerlijke mix van pure chocolade, melkchocolade praline en melkchocolade & Quinoa paaseitjes
 7,00
Cookies chocolat noir fleur de sel de Cokoa

Koekjes Donkere Chocolade Fleur de Sel

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

 6,50
Cart
  • No products in the cart.