Reizen naar Madagaskar

 4,85

Ontdek de smaken van Madagaskar in een chocoladereep.

8 op voorraad

Dit product

In detail

De chocoladereep Benoit’s Chocolate Adventures in Madagaskar (72%) zal u verrukken met zijn heerlijke vanillesmaak en macadamianoten.

Antananarivo, het “dorp van duizenden”. Een stad omgeven door oceanen, bloemen, planten, dieren en reusachtige bomen. Naast alles om me heen, voel ik me alsof ik
klein, vooral voor deze ongelooflijke baobabs!
Het is echt op dit soort plaatsen dat men begrijpt waarom we spreken van weelderige natuur. En dat is nog niet eens het meest bijzondere! De mensen hier zijn zo vriendelijk en gastvrij! Ik had nooit gedacht dat ik zoveel glimlachen zou zien in een land waar het leven zo hard kan zijn.

In Madagaskar zit het grootste plezier in de meest oprechte gebaren. Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want tijdens deze reis voelde ik de eenvoud en het gevoel van delen dat alles mogelijk maakt voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaomassa, gekarameliseerde macadamisa-noten (20%), cacaoboter, mager cacaopoeder en vanillearoma’s.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00