Reizen naar Cuba

 4,85

Ontdek de smaken van Cuba in een chocoladereep.

Beschikbaar via nabestelling

Dit product

In detail

Benoit’s Chocolate Adventures in Cuba is een heerlijke melkchocoladereep (44%) die je doet dromen van Cuba met zijn heerlijke smaak van Dulce de Leche, Crêpes Dentelles en Bananen.

Binnenkort het einde van de reis. Dit land heeft me zoveel dingen geleerd… Ik dacht bijvoorbeeld dat Cubanen die sigaren roken zo lang als een arm een cliché waren. Terwijl ze eigenlijk overal zijn! Ik heb me zelfs laten verleiden en ik begrijp nu beter waarom deze sigaren als de beste worden beschouwd!

Met zijn duizelingwekkende architectuur heeft Cuba me veel te zien gegeven. De cultuur die ze hebben over alles en nog wat is ongelooflijk! Omdat ik een beetje verdrietig was om te vertrekken, besloot ik te gaan dansen. Goh, wat een nacht! De muziek, de sensualiteit, de kleuren, alles ging zo snel. Draaien, draaien, draaien, uren en uren, samen in een collectieve trance. Het einde van de reis ja, maar wat een einde! In Cuba is plezier een gerecht dat het best heet geserveerd kan worden.

Dit avontuur is een fragment van mijn verhaal, het verhaal dat me leidde naar de voet van het Newtree project. Want tijdens deze reis voelde ik de vrijheid, de wijsheid en datgene wat alles mogelijk maakt voor wie het heden proeft.

Dit product bevat rietsuiker, cacaoboter, magere melkpoeder, cacaomassa, bananenchips (11,8%) (banaan, kokosolie, rietsuiker); crêpes dentelles (9%). tarwesuiker, boter, poeder van melk mager, moutextract gerst poeder, zout), natuurlijk Dulce de Lece aroma, natuurlijk vanille aroma.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.
 10,00

Proefdoos

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.
 21,00
Cart
  • No products in the cart.