The City Blend (graan) 250gr.

 7,50

Een melange met een aangenaam evenwicht tussen zuurgraad, zachte karamel en intense body. Perfect geschikt voor espresso.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Deze melange is samengesteld uit 3 verschillende koffiesoorten:

Brazil Diamond 50% – Een neutrale Braziliaanse koffie met een lichte zuurgraad en enkele heerlijke chocolade- en hazelnoottoetsen die de smaak van de andere twee koffiesoorten niet zullen overstemmen. Daarom is het een uitstekende keuze voor de basis van onze mix.

Guatemala Huehuetenango 25% – Onze tweede koffie is afkomstig van Finca La Bendicion in de Huehuetenango-regio van Guatemala. Deze koffie voegt een bloemig accent toe aan de melange.

Honduras Santa Rosa 25% – De derde en laatste koffie komt uit Santa Rosa de Copán in Honduras. Zijn zoete en ronde profiel met kruiden- en chocoladetonen maakt het de ideale partner voor een blend.

Uiteindelijk hebben we de branding iets verder doorgedreven dan normaal om een mooi evenwicht te krijgen tussen een gematigde zuurgraad, zachte karamellen en een intense body.

Perfect voor alle espressodranken!

Brésil Diamond, Guatemala Huehuetenango, Honduras Santa Rosa.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85