SWET x Marie Casaÿs

 10,00

Sappige biologische Franse abrikozen gecombineerd met verse salie en in Brussel geteelde citroen habanero pepers. Kracht 6/10

Uitverkocht

Dit product

In detail

Marie Casaÿs is een Parijse illustrator die hete tekeningen maakt.
Wij houden van haar delicate stijl en haar nauwkeurige tekening, alles in potloodschaduw, zonder lijnen, zonder iets te veel.
We praten al maanden over een collab en ineens BAM, beseften we dat het abrikozenseizoen eraan kwam. Het raakte ons als de bliksem.
Sappige Franse biologische abrikozen gecombineerd met verse salie en in Brussel geteelde citroen-abrikozen.
De toevoeging van biologische zomerappel, verse kurkuma, limoen en vooral de Amerikaanse hoppen HBC 692 en CASCADE uit Yakima chief versterken de frisheid en geven extra lagen van subtiliteit.
Het resultaat is een sterke, pittige en superfrisse saus, die geschikt is voor alle zomerse gerechten, van het vetste gegrilde vlees tot de gezondste salades.
Kracht 6/10

Abrikoos, appel, appelazijn, Madame Jeanette’s peper, verse salie, verse kurkuma, limoen, hop, zout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00