Satsuma Miyagawa

 10,00

Satsuma Miyagawa hete saus wordt gemaakt van de koningin der mandarijnen, de Japanse variëteit Satsuma Miyagawa. Kracht 8/10

Victime de son succès, revient très bientôt

Dit product

In detail

De koningin van de mandarijnen, de vroegste en de beste. Een Japanse variëteit die in Europa vrij zeldzaam is en een megakort seizoen heeft.
De Japanners gebruiken de schil in vele bereidingen, vooral in hun curry’s. Het heeft een zeer intens aroma: dat van een echte goede mandarijn en niets anders.
Die van ons zijn biologisch en komen van onze trouwe citrusproducent in Sicilië.
Ze worden in hun geheel gebruikt, met alle schil en vruchtvlees, nauwelijks gekookt met Madame Jeannette de Bruxelles pepers en precies de juiste hoeveelheid lokale appels om een beetje suiker te geven, natuurlijk.
Zo zie je maar, een radicale saus, een neef van Yuzu koshō, met een “volwassen smaak” zoals de Japanners zeggen: een zeer aanwezige bitterheid, die perfect in evenwicht is met de vrij hoge sterkte en met het ultradiepe aroma.
Het is zeker niet voor iedereen.
Een perfecte saus om te serveren bij een goede auberginekaviaar, misosoep met tofu of rauwe vis, gegrilde octopus of andere zeevruchten.
Geen water of toegevoegde suiker, veganistisch, vetvrij.
Bereid met 100% verse ingrediënten, zoals altijd.
Kracht 8/10

Satsuma Miyagawa mandarijnen, appels, cider azijn, citroen Habanero peper, Guérande zout.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Cookies chocolat noir fleur de sel de Cokoa

Koekjes Donkere Chocolade Fleur de Sel

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

 6,50
Guimauves violette de la patisserie Cocoa

Viooltjes marshmallows

Zachte viooltjes marshmallows uit onze kindertijd, met fruitige noten: viooltjes. Verpakt in een mengsel van zure en niet-zure suikerlagen.

 7,00
Cart
  • No products in the cart.