Royal B

 25,00

Royal B is een rode bessenlikeur die uw aperitief een frisse toets geeft.

3 op voorraad

Dit product

In detail

Royal b likeur is een 100% biologisch Belgisch aperitief. Het kan worden gedronken met ijs of gemengd met tonics en champagnes naar keuze. Deze likeur brengt een intense toets van frisheid en de verkwikkende complexiteit van de rode bes.

De Royal B likeur wordt gemaakt volgens een familierecept. Er zijn kleine wijzigingen aangebracht om het recept van Gillesgrootouders te sublimeren.

Royal B wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische bessen. Wij werken met een alembe met 6 schalen, waardoor we de alcohol 6 keer kunnen destilleren om het best mogelijke aroma te verkrijgen, waarna we onze gemacereerde sappen mengen volgens de methode van onze grootouders.

Dankzij de striktheid van onze processen verkrijgen wij een gecertificeerde biologische likeur & perfect in overeenstemming met onze tradities.

Royal B onthult intense tonen van rode bessen rood, sinaasappelschil, een lichte bitterheid en een zeer frisse wrangheid op de afdronk. De Het zeer lage suikergehalte van onze likeur maakt het tot het ideale aperitief, omdat het het gevoel van frisheid vertienvoudigt. Om een volledig biologisch recept te behouden, zonder bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, hebben wij gekozen voor een alcoholgehalte van 18 graden.

Water, graanalcohol, suiker, geconcentreerd vruchtensap, natuurlijke vruchten- en plantenaroma’s.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Miel baies roses

Roze Bessen Honing

Verkregen uit de nectar van Schinus terebinthifolius planten, waardoor de honing een peperige, bloemige noot krijgt. Dit zijn wilde peperplanten met heerlijk eetbaar fruit.
 5,30 7,50
Miel Eucalyptus

Eucalyptushoning

Eucalyptushoning heeft een unieke smaak, met een frisse, muntsmaak die goed past bij warme dranken of infusies.
 7,90 8,35

Ben je ouder dan 18 jaar?

Volgens de Belgische wet is het verboden alcoholhoudende dranken te verkopen, te schenken of aan te bieden aan personen jonger dan 18 jaar.