Witte Tarwe Vierkante Pasta

 4,50

Verogi square pasta is de eerste Belgische pasta gemaakt zonder gluten en enkel op basis van bloem en water.

Uitverkocht

Dit product

In detail

Verogi pasta wordt gemaakt van tarwe die op de boerderij van zijn ouders in Yves-Gomezée wordt geteeld. Het is slechts een paar honderd meter van de plaats waar de grondstof wordt geoogst tot de plaats waar deze wordt verwerkt. Elise maalt haar eigen tarwe om zeker te zijn van de kwaliteit van haar grondstof. Alle pasta is glutenvrij en eivrij.

Deze kleine vierkante pasta kan warm of koud worden bereid. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de beroemde Savoyaardse Croziflette maken (een tartiflette waarbij de aardappelen zijn vervangen door deze kleine vierkante pasta’s die door de bergbewoners Crozet worden genoemd).

Witte tarwe, water.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00