Morning Light (graan) 250gr.

 8,50

Dankzij Capricornio Coffees kunnen wij u een langdurige koffie van hoge kwaliteit aanbieden voor elke ochtend. Daarnaast biedt onze Morning Light u de perfecte combinatie van zoetheid en body met zijn intense donkere chocoladetonen.

Uitverkocht

Dit product

In detail

De coöperatie Capricornio en 20 gepassioneerde boeren werken samen om vijf regio’s in de staten Parana en Sao Paulo nieuw leven in te blazen. Deze gebieden werden weggelaten vanwege de vreselijke vorst en de groei van de belangrijkste koffiegebieden in het noorden. Zij lanceerden het “Four Seasons Project” om boeren te helpen duurzame landbouwbedrijven te ontwikkelen met als doel het hele jaar door betere kwaliteit te produceren en de boeren en hun gezinnen een fatsoenlijk bestaan te bieden.

Capricornio uit Brazilië.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Flan au caramel de la boucher Gerlaxhe

Karamelvlaai

Geniet van een verwenmoment met de karamelvlaai van Boucherie Gerlaxhe, een dessert dat traditie combineert met intense smaak.
 4,50
Flan aux oeufs de la boucherie Gerlaxhe

Eiervlaai

Trakteer jezelf op een moment van zoetheid met Boucherie Gerlaxhe’s vanille eierpudding, een dessert dat traditie combineert met authentieke smaken.
 4,50

Belmade gaat reizen!

Je wint gratis bezorging!

Beste klanten,

Ons team heeft pauze van 19 tot 30 juni. Tijdens deze periode worden de verzendingen opgeschort, maar onze winkel blijft open voor je bestellingen.

Om je te bedanken voor je vertrouwen, kun je profiteren van gratis verzending met de code HOLIDAY.

De verzendingen worden op 1 juli hervat en zullen bij onze terugkeer zo snel mogelijk worden verwerkt.

Mathieu