Morning Light (graan) 1kg.

 30,00

Dankzij Capricornio Coffees kunnen wij u een langdurige koffie van hoge kwaliteit aanbieden voor elke ochtend. Daarnaast biedt onze Morning Light u de perfecte combinatie van zoetheid en body met zijn intense donkere chocoladetonen.

Uitverkocht

Dit product

In detail

De coöperatie Capricornio en 20 gepassioneerde boeren werken samen om vijf regio’s in de staten Parana en Sao Paulo nieuw leven in te blazen. Deze gebieden werden weggelaten vanwege de vreselijke vorst en de groei van de belangrijkste koffiegebieden in het noorden. Zij lanceerden het “Four Seasons Project” om boeren te helpen duurzame landbouwbedrijven te ontwikkelen met als doel het hele jaar door betere kwaliteit te produceren en de boeren en hun gezinnen een fatsoenlijk bestaan te bieden.

Capricornio uit Brazilië.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00