Chocolate Balls Milk Popcorn

 8,60

Heerlijke chocoladebollen voor bij de koffiepauze. Een gastronomische chocolade snack die uw smaakpapillen zal verrukken.

Victime de son succès, revient très bientôt

Dit product

In detail

De chocoladebollen van Aubrion worden geproduceerd in het kleine atelier nabij Zaventem. Elke doos veroorzaakt een explosie van smaken bij elke hap. De passie die zijn werk drijft is op het eerste gezicht duidelijk. Zelfs de verpakking gaat lang mee, omdat deze dankzij het aluminium ontwerp steeds opnieuw kan worden gebruikt. Momenteel zijn er zes verschillende smaken te ontdekken. Elk vertelt een ander verhaal en neemt ons mee naar een nieuwe wereld.

Suiker, cacaopoeder, cacaoboter, cacaomassa, melk gezoete gecondenseerde, sorbitolstroop (E420), glycerinesiroop, glucosestroop, botermaïszetmeel, vanille-extract, natuurlijk popcornaroma, emulgator (sojalecithine E322), Bevat minimaal 40% droge cacaobestanddelen en minimaal 18% droge melkbestanddelen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

sachet oeufs de pâques

Paasei zakje

Een heerlijke mix van pure chocolade, melkchocolade praline en melkchocolade & Quinoa paaseitjes
 7,00
Cookies chocolat noir fleur de sel de Cokoa

Koekjes Donkere Chocolade Fleur de Sel

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

 6,50
Cart
  • No products in the cart.