Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

 10,00

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.

Uitverkocht

Dit product

In detail

De perfecte saus voor alle zomerse maaltijden (en cocktails). Hij wordt uitgebracht ter gelegenheid van het tweejarig bestaan van onze maten in café T’Kanon, de coolste plek in Gent.

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.

Bereid met gele Brusselse Habanero pepers, voor een redelijke maar blijvende pittigheid.

Zijn zure karakter en gecontroleerde kracht zijn de beste bondgenoten voor elk gerecht dat je deze zomer op tafel zet, van de eenvoudigste salades tot gegrilde inktvis en natuurlijk zeevruchten.

Kracht: 4/10

Pastèque – Pomme** – Citron* – Vinaigre de cidre* – Piments Habanero** – Gingembre – Cassonade** – Sel de Guérande

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00