Chocolate Balls Hazelnut Nougat

 8,60

Heerlijke chocoladebollen voor bij de koffiepauze. Een gastronomische chocolade snack die uw smaakpapillen zal verrukken.

Uitverkocht

Dit product

In detail

De chocoladebollen van Aubrion worden geproduceerd in het kleine atelier nabij Zaventem. Elke doos veroorzaakt een explosie van smaken bij elke hap. De passie die zijn werk drijft is op het eerste gezicht duidelijk. Zelfs de verpakking gaat lang mee, omdat deze dankzij het aluminium ontwerp steeds opnieuw kan worden gebruikt. Momenteel zijn er zes verschillende smaken te ontdekken. Elk vertelt een ander verhaal en neemt ons mee naar een nieuwe wereld.

Hazelnoten, amandelen, suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, kokosolie, eiwit, honing, zout, emulgator (sojalecithine), vanille-extract. Bevat minimaal 40% droge cacaobestanddelen en minimaal 18% droge melkbestanddelen.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00