Gigant - Beachy Tripel

 2,50

Een perfecte en verrassende combinatie met oesters en andere zeevruchten. Gigant zal je bij elke slok verrassen.

 

11 op voorraad

Dit product

In detail

De klassieke Belgische drievoudige mout zorgt voor krachtige smaken en maakt dan plaats voor een atypische afdronk met kustaroma’s. Geniet van de grote markers van een pale ale, terwijl het zoute kruid en het Galicische zeewier uw gehemelte prikkelen bij de afdronk.

Gigant heeft dit bier ontwikkeld om de smaken die de stichter het beste kent in de verf te zetten. Afkomstig uit De Panne, aan de Belgische kust, wilde hij de zout- en jodiumlucht die hij zo goed kent een goed gevoel geven.

Het lichte aroma is zeer verfrissend en aangenaam in de smaak. Of het nu met oesters of andere zeevruchten is, het zal al zijn smaak onthullen en perfect samengaan met al uw vis- en zeevruchtengerechten.

Aan de eettafel, aan zee of op een terras, het is geschikt voor elke gelegenheid. Op zichzelf genomen is het een uitstekende verfrissing op zonnige dagen, maar als begeleider van een gerecht onthult het al zijn complexiteit en verfraait het uw gerecht met een nieuwe kusttoets.

Het alcoholgehalte is 7,7%.

 

Water, gemoute gerst, gemoute tarwe, gemoute haver, gemoute spelt, suiker, hop, gist, salicoque, zeewier.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

sachet oeufs de pâques

Paasei zakje

Een heerlijke mix van pure chocolade, melkchocolade praline en melkchocolade & Quinoa paaseitjes
 7,00
Cookies chocolat noir fleur de sel de Cokoa

Koekjes Donkere Chocolade Fleur de Sel

Het cookie met pure chocolade en fleur de sel is: de intensiteit van cacao voor een knapperig en smeltend koekje, een verslavende bestseller!

 6,50
Cart
  • No products in the cart.