Gigant – Beachy Tripel

 2,00

Een perfecte en verrassende combinatie met oesters en andere zeevruchten. Gigant zal je bij elke slok verrassen.

 

4 op voorraad

Dit product

In detail

De klassieke Belgische drievoudige mout zorgt voor krachtige smaken en maakt dan plaats voor een atypische afdronk met kustaroma’s. Geniet van de grote markers van een pale ale, terwijl het zoute kruid en het Galicische zeewier uw gehemelte prikkelen bij de afdronk.

Gigant heeft dit bier ontwikkeld om de smaken die de stichter het beste kent in de verf te zetten. Afkomstig uit De Panne, aan de Belgische kust, wilde hij de zout- en jodiumlucht die hij zo goed kent een goed gevoel geven.

Het lichte aroma is zeer verfrissend en aangenaam in de smaak. Of het nu met oesters of andere zeevruchten is, het zal al zijn smaak onthullen en perfect samengaan met al uw vis- en zeevruchtengerechten.

Aan de eettafel, aan zee of op een terras, het is geschikt voor elke gelegenheid. Op zichzelf genomen is het een uitstekende verfrissing op zonnige dagen, maar als begeleider van een gerecht onthult het al zijn complexiteit en verfraait het uw gerecht met een nieuwe kusttoets.

Het alcoholgehalte is 7,7%.

 

Water, gemoute gerst, gemoute tarwe, gemoute haver, gemoute spelt, suiker, hop, gist, salicoque, zeewier.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85