Chocolow – Pompoen

 8,25

De meest verrassende Chocolow met de smaak van pompoen en zoete aardappel. De pompoen komt eerst in de mond en maakt dan plaats voor de coating van amandel en chocolade.

1 op voorraad

Dit product

In detail

De meest verrassende Chocolow met de smaak van pompoen en zoete aardappel. De pompoen komt eerst in de mond en maakt dan plaats voor de coating van amandel en chocolade.

Het begon allemaal met Louis, een vader van twee kinderen, die een minder zoet alternatief wilde voor de spreads die op de markt verkrijgbaar zijn.
De toevoeging van een vers, gezond en lokaal ingrediënt was een voor de hand liggende en perfecte match om het product te binden en een natuurlijke zoetheid te geven.
Nadat hij al zijn familieleden voor zich had gewonnen, was het op de markt brengen van de spreads de volgende stap.

Wij willen duurzame en gezondere alternatieven creëren die iedereen ten goede komen.

Door een lokaal ingrediënt in het broodbeleg te verwerken, zorgen we voor een gezonde en duurzame innovatie.

Gezondheid op natuurlijke wijze via producten die gezonder en vol van smaak zijn. Tot 84% minder suiker dan conventioneel broodbeleg, minder calorieën en vol vezels.

Transparantie door eenvoudige en respectvolle communicatie met alle bij het Chocolow-project betrokken belanghebbenden. Van producenten tot wederverkopers en u, de veeleisende consument.

Duurzaamheid is essentieel in ons project: productie in aangepaste werkplaatsen, biologische certificering, recycleerbare glazen verpakkingen en nog veel meer.

Zoete aardappelen (25%), Pompoen (25%), Amandelen (30%), Chocolade (20%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter)

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Sauce piquante Mission T'Kanon de SWET

Hete saus – Missie T’Kanon

De beste Marokkaanse watermeloenen gestoofd tot ze gekarameliseerd zijn met lokale zomerappels en Siciliaanse zomercitroenen.
 10,00

Proefdoos

Ontdek enkele van onze paradepaardjes in een degustatiebox.
 21,00
Cart
  • No products in the cart.