Ami’s Chaï

 16,00

Madn77’s Chai kan worden genoten met of zonder melk, voor een kortstondige reis naar India.

1 op voorraad

Dit product

In detail

Madn77 is geboren uit Naina’s passie om welzijn en vrede te brengen in het dagelijks leven van mensen. Respect voor anderen en voor de planeet behoren tot haar fundamentele waarden. Ze heeft vijf verschillende lijnen van elixers gecreëerd om je de hele dag door te helpen. Een lijn van authentieke Indiase Chai gemaakt met haar moeder, Ami, evenals lijnen van thee die overeenkomen met elk moment van de dag.

Deze infusie is zo authentiek als Indiase thee maar kan zijn. Perfect voor iedereen die nieuw is met chai of voor degenen die hun chai graag schoon, klassiek en heerlijk vinden. Chai consumptie is in verband gebracht met alles van een betere gemoedsrust tot een sterker immuunsysteem en staat zelfs bekend om het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van de stofwisseling.

Laat het 2 tot 3 minuten weken in water van 95°C en 3 tot 5 minuten in melk.

 

Zwarte assam, kardemom, zwarte kardemom, kaneel en kruidnagel.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Grand Elixir de la distillerie Noblesse

Grand Elixir

Grand Elixir Noblesse is een likeur die met de hand wordt gemaakt, van de plant tot de fles, met de expertise van Noblesse, een bedrijf dat in 1882 werd opgericht.
 33,00
Amaretto de la distillerie Noblesse

Amaretto

Ontdek Amaretto Noblesse, een ambachtelijke creatie die zorgvuldig is gemaakt door gerenommeerde meesterdistilleerders. Met een alcoholpercentage van 28° verleidt deze likeur kenners met zijn subtiele balans tussen natuurlijke rijkdom en gecontroleerde zoetheid.
 31,00