Calendrier avant ferme de l'ornoy

Adventkalender

 19,95

Ontdek de kalender van de Avent en chocolat de la Ferme de l’Ornoy voor een heerlijke dagelijkse verrassing tot Noël.

Dit product

In detail

Ontdek elke dag een heerlijke verrassing in de aanloop naar Kerstmis!

Terwijl de feestdagen naderen, dompel je jezelf onder in een unieke smaakervaring met onze chocolade adventskalender. Open elke dag in december een nieuw venster om een handgemaakte chocoladeschat te onthullen die je hart zal verwarmen en je smaakpapillen zal prikkelen.

Waarom kiezen voor de adventskalender van Ferme de l’Ornoy?

Artisanale Belgische Chocolade: Elk stuk chocolade wordt zorgvuldig met de hand gemaakt van de fijnste Belgische ingrediënten. Bij elke hap proef je de rijkdom van traditionele Belgische chocolade.
Fijnproeversvariatie: Onze kalender is gevuld met een verscheidenheid aan chocolade, van smeltende pralines tot smeuïge ganaches en crunchies van praliné. Elke dag is een nieuwe culinaire ontdekking.
Lokale authenticiteit: Ferme de l’Ornoy, gelegen in Mont Saint-Guibert, is een echt juweeltje van België. De chocolade adventskalender van Ferme de l’Ornoy weerspiegelt de expertise en passie van de lokale ambachtslui.
Perfect cadeau-idee: Onze adventskalender is een uitzonderlijk cadeau-idee voor chocoladeliefhebbers van alle leeftijden. Geef jezelf of je geliefden een voorsmaakje van de feestdagen.
Een zoete lekkernij in elk venster!

Mis deze kans niet om Advent op een speciale, gastronomische manier te vieren. Bestel vandaag nog uw chocolade adventskalender van de Ferme de l’Ornoy en dompel u onder in een maand vol lekkernijen die u eraan zullen herinneren waarom België zo beroemd is om zijn chocolade.

Maak van elke dag in de aanloop naar Kerstmis een feest voor uw zintuigen met de chocolade adventskalender van Ferme de l’Ornoy. Bestel nu de jouwe en trakteer jezelf op de authentieke smaken van België.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85