Calendrier de l'avent train de la ferme de l'ornoy

Adventkalender – Trein

 49,95

Ontdek de adventskalender in de vorm van een trein gevuld met handgemaakte chocolade van Ferme de l’Ornoy voor een heerlijke verrassing elke dag tot Kerstmis.

Dit product

In detail

Adventskalender in de vorm van een trein :

Een reis naar de magie van Kerstmis!

Stel je voor dat je aan boord stapt van een trein op weg naar Kerstmis, waarbij elk compartiment een dag in december voorstelt. Elke ochtend open je een nieuwe deur en ontdek je een unieke verrassing die je dag zal opfleuren en je een beetje dichter bij de magische nacht van Kerstmis zal brengen.

Waarom kiezen voor onze Trein Adventskalender?

Creatief ontwerp: Onze adventskalender heeft de vorm van een schattige kersttrein, versierd met zorgvuldige details, feestelijke kleuren en een oog voor realisme dat jong en oud versteld zal doen staan.
24 Compartimenten vol verrassingen: Elk compartiment van de trein bevat een kleine verrassing, van lekkernijen tot klein speelgoed, zodat je elke dag een andere ervaring hebt.
Gemaakt om lang mee te gaan: Onze adventskalender is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om jaar na jaar opnieuw gebruikt te worden, waardoor het een blijvende investering is voor je jaarlijkse kerstviering.
Plezier en anticipatie: De simpele handeling van het elke dag openen van elk deurtje creëert een spannende anticipatie op Kerstmis. Het is een leuke traditie om met de familie te delen, een kans om samen te komen en warme herinneringen te creëren.
Prachtige kerstdecoratie: Onze adventstrein is niet alleen een kalender, maar ook een prachtige kerstdecoratie die een vleugje magie aan je huis zal toevoegen.
Ga op een onvergetelijke reis!

Creëer dierbare herinneringen en deel de feestvreugde met je dierbaren met deze unieke kalender. Bestel vandaag en laat de adventstrein je meenemen naar de magie van Kerstmis, één compartiment per keer.

Ce produit ne contient aucun allergène.

Ook te ontdekken

Moutarde au pain d'épices

Peperkoek mosterd

Découvrez la Moutarde au Pain d’Épices belge par Aux Vraies Saveurs. Une fusion exquise de moutarde et de pain d’épices, cette délicatesse artisanale est une véritable pépite de tradition culinaire belge. Commandez dès aujourd’hui pour une expérience gustative exceptionnelle.
 3,85
Moutarde au mile et thym

Honing & Tijm Mosterd

Ontdek onze Honing en Tijm Mosterd – Een perfect huwelijk van zoetheid en kruiden. Verfraai je gerechten met onze artisanale kwaliteitsmosterd. Veelzijdig en heerlijk. Bestel nu voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.
 3,85